Echtscheiding en familierecht advocaat

Wanneer uw partner en u hebben besloten te gaan scheiden, komt er veel op u af. Van der Hel Advocaten helpt u hier graag bij. Wij zetten alle zaken voor u op een rijtje op het gebied van uw financiën, woonsituatie en wellicht uw kinderen.

Echtscheiding en familierecht advocaat
Bij een eenzijdig echtscheidingsverzoek wordt de echtscheiding door één van de echtgenoten aangevraagd. Hierbij kan de echtscheiding en familierecht advocaat van uw partner een verweerschrift indienen, waarna doorgaans een uitspraak volgt. Bij een gemeenschappelijk echtscheidingsverzoek kiest u samen voor een echtscheiding met één advocaat. In dit geval zijn de echtgenoten het over alles eens.

Onze aanpak
Het plan om te gaan scheiden is vaak een moeilijke beslissing. Veelal gaat er een lange weg van emoties aan vooraf, voordat de knoop definitief wordt doorgehakt. Bovendien komen er erg veel zaken bij kijken. U kunt hierbij denken aan de zorg voor de kinderen, de alimentatie of het eigen huis. Wie gaat er in het huis wonen dat u samen heeft gekocht? Iedere situatie is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Onze advocaten ondersteunen u overal bij.

Hulp van een echtscheiding en familierecht advocaat
Het is belangrijk om alle zaken eens rustig met een echtscheiding en familierecht advocaat door te nemen.

Naast bovenstaande zaken zijn er namelijk nog tal van andere zaken om door te nemen, zoals de verdeling van het pensioen, de goederen of een naamswijziging. Het kan dan ook een geruststelling zijn dat wij uw zakelijke beslommeringen op ons nemen. U kunt vervolgens uw kostbare tijd besteden om uw privéleven opnieuw in te richten.

Beslissingen
Er zullen op allerlei punten belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Onze echtscheiding en familierecht advocaat staat u daarin graag bij.

  • Alimentatie
  • Boedelverdeling
  • Pensioenverevening
  • Zorg voor de kinderen
  • Naamswijziging

Heeft u nog vragen over bepaalde beslissingen of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op en wij geven graag antwoord op al uw vragen.

Iedere situatie is uniek en vraagt om een eigen aanpak, onze advocaten ondersteunen u overal bij

Stel uw vraag