Advocaten Twente

Bent u op zoek naar advocaten in Twente? Dan bent u bij Van der Hel Advocaten aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten recht en richten ons op zowel ondernemers als particulieren. We staan dus niet alleen particulieren bij in verschillende zaken, maar ook grote ondernemingen.

Advocaten Twente
Van der Hel Advocaten staat bekend om de volgende kenmerken:

  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Juristen met ervaring
  • Hoge kwaliteit van de juridische dienstverlening
  • Oplossingsgericht

?Onze ervaren juristen ondersteunen u graag bij verschillende vormen van juridisch advies. Wat wij belangrijk vinden is persoonlijk contact met onze cliënten. Hiernaast staat de kwaliteit van de juridische dienstverlening altijd voorop. Wij staan bekend om onze effectiviteit en praktische oplossingen. Daarbij staat de kwaliteit van de juridische dienstverlening altijd voorop. Persoonlijke betrokkenheid is ook iets wat we erg belangrijk vinden bij de 

behandeling van een zaak. Bovendien zijn we resultaatgericht en doortastend. Met deze eigenschappen hebben wij ons doel vastgesteld om de meest slagvaardige en kwalitatieve advocaten in Twente te worden.

Onze advocaten in Twente

Onze advocaten in Twente kenmerken zich door een cliëntgerichte aanpak. Eigenschappen zoals doortastendheid en resultaatgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien kijken we altijd nuchter en praktisch naar de behandeling van een zaak. Tenslotte kunt u van ons een persoonlijke betrokkenheid verwachten.

Meer weten over onze werkwijze?
Wat voor veel van onze cliënten interessant is, zijn de concurrerende uurtarieven die wij bieden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de beperkte omvang van het kantoor. Door de combinatie met bovengenoemde kenmerken, zijn al veel anderen u voor gegaan. Bovendien kunnen wij u gespecialiseerde dienstverlening garanderen op het hoogste niveau. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de werkwijze van onze advocaten in Twente? U kunt altijd even contact met ons opnemen.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten recht en richten ons op zowel ondernemers als particulieren. We staan dus niet alleen particulieren bij in verschillende zaken, maar ook grote ondernemingen.

Stel uw vraag