Advocaat Enschede

Bij Van der Hel Advocaten kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van diverse rechtsspecialismen. Wij vinden het belangrijk dat we een gespecialiseerde dienstverlening op het hoogste niveau kunnen garanderen. Dit is mogelijk omdat we ons richten op een bepaald aantal rechtsgebieden: insolventierecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, familierecht, consumentenrecht, milieurecht, strafrecht en Bopz. U bent bij onze advocaat in de regio Enschede altijd verzekerd van het beste juridische advies.

Advocaat Enschede
Wij staan bekend om onze effectiviteit en praktische oplossingen. Daarbij staat de kwaliteit van de juridische dienstverlening altijd voorop. Persoonlijke betrokkenheid is ook iets wat we erg belangrijk vinden bij de behandeling van een zaak. Bovendien zijn we resultaatgericht en doortastend. Met deze eigenschappen hebben wij ons doel vastgesteld om het meest slagvaardige en kwalitatieve advocatenkantoor nabij Enschede te zijn.

Onze kenmerken
Van der Hel Advocaten staat bekend om de volgende kenmerken:

  • Ervaren juristen
  • Effectief aan praktische oplossingen werken
  • Persoonlijk contact met de cliënt
  • Kwaliteit van de juridische dienstverlening staat voorop
  • Oplossingsgericht

Onze ervaren juristen ondersteunen u graag bij verschillende vormen van juridisch advies. Wat wij belangrijk vinden is persoonlijk contact met onze cliënten. Hiernaast staat de kwaliteit van de juridische dienstverlening altijd voorop.

Onze ervaring
Op het gebied van het voeren van gerechtelijke procedures hebben wij veel ervaring. Met onze vakkundigheid kunnen we uw juridische positie snel in kaart brengen als het toch tot een procedure komt. Er volgt een advies nadat de commerciële, financiële en juridische belangen nauwkeurig tegen elkaar zijn afgewogen. Op basis daarvan kunt u bekijken of een schikking raadzaam is. Mocht een procedure noodzakelijk zijn, dan kunnen wij uw zaak uiteraard bekwaam behandelen.

Neem contact op voor meer informatie
Wilt u meer weten of heeft u nog vragen aan onze advocaat nabij Enschede over een bepaald rechtsgebied? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op.

Wij vinden het belangrijk dat we een gespecialiseerde dienstverlening op het hoogste niveau kunnen garanderen. Dit is mogelijk omdat we ons richten op een bepaald aantal rechtsgebieden

Stel uw vraag