Arbeidsrecht advocaat

Het arbeidsrecht gaat over afspraken die een werkgever en werknemer met elkaar maken. Het gaat over de regels die gelden in een dienstverband: over reorganisaties, individuele- en collectieve ontslagen, ziekte, arbeidsongeschiktheid en cao’s.

Arbeidsrecht advocaat
De afspraken tussen een werknemer en werkgever worden doorgaans bij aanvang van het dienstverband vastgelegd in een arbeidscontact. Vervolgens kijken de partijen er zelden meer naar, tot er een conflict of verschil van mening optreedt. Bij ontslag, reorganisatie of ziekte komt vaak direct alles op scherp te staan. Dan pas blijkt hoe belangrijk het is om in het begin de zaken helder en inzichtelijk vast te leggen. Er is namelijk minder grond voor conflicten als alles duidelijk is beschreven. U behoudt op voorhand de regie als er heldere afspraken zijn gemaakt en vastgelegd.


Arbeidsrecht advocaat van Van der Hel Advocaten
Wanneer u op zoek bent naar een arbeidsrecht advocaat, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten hebben zowel werkgevers als werknemers op zeer diverse terreinen bijgestaan in allerlei arbeidsconflicten. Een advocaat van Van der Hel Advocaten is altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Mede daarom vragen steeds meer bedrijven ons om bestaande afspraken en contracten door te lichten en in overeenstemming te brengen met de actuele wet- en regelgeving.

Onze werkgebieden
Een arbeidsrecht advocaat van Van der Hel Advocaten kan u bijstaan in onder andere de volgende werkgebieden:

  • Arbeidscontracten opstellen en beoordelen
  • Arbeidsconflicten
  • Ontslagkwesties
  • Proeftijd
  • Reorganisatie
  • Concurrentiebeding

Naast bovengenoemde zaken kunt u bij ons tevens terecht voor diverse andere werkgebieden. Uiteraard is het beter om conflicten te voorkomen door afspraken helder en nauwkeurig vast te leggen. Zo ontstaat er een gedragscode die is ondertekend door beide partijen en waaraan de partijen hun rechten kunnen ontlenen. Zonder procedures kan er bovendien ook al veel worden opgelost. U kunt hierbij denken aan contracten, onderhandelingen of communicatie.

Neem contact met ons op
Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat? Dan kunt u bij ons goed terecht. Onze advocaten verlenen rechtshulp bij problemen tussen werkgevers en werknemers. Met onze jarenlange ervaring in het arbeidsrecht staan wij graag voor u klaar. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Uiteraard is het beter om conflicten te voorkomen door afspraken helder en nauwkeurig vast te leggen. Zo ontstaat er een gedragscode die is ondertekend door beide partijen en waaraan de partijen hun rechten kunnen ontlenen

Stel uw vraag