Advocaat Rijssen

Bij Van der Hel Advocaten kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van diverse rechtsspecialismen. Wij vinden het belangrijk dat we een gespecialiseerde dienstverlening op het hoogste niveau kunnen garanderen. Dit is mogelijk omdat we ons richten op een bepaald aantal rechtsgebieden: insolventierecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, familierecht, consumentenrecht, milieurecht, strafrecht en Bopz. U bent bij onze advocaat in de regio Rijssen altijd verzekerd van het beste juridische advies.

Advocaat Rijssen
Voor de volgende rechtsgebieden kunt u bij Van der Hel Advocaten terecht:

  • Familierecht
  • Insolventierecht
  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Consumentenrecht
  • Bestuursrecht
  • Milieurecht
  • Strafrecht
  • Bopz

U bent bij onze advocaten verzekerd van het juiste juridische advies over bovenstaande rechtsgebieden. Wij bieden onze cliënten aantrekkelijke tarieven die verschillen per specialisme. Er worden van tevoren duidelijke afspraken gemaakt over de kosten, zodat daar geen misverstanden over ontstaan.

Onze werkwijze
Door onze gedegen kennis van zaken en een grondige aanpak kunnen cliënten met succes worden bijgestaan. Onze advocaat nabij Rijssen werkt effectief en snel aan praktische oplossingen en de kwaliteit van de juridische dienstverlening staat daarbij altijd voorop. Wij proberen ons zo goed mogelijk te verplaatsen in uw behoeften en door onze achtergrond en ervaring gaat ons dit goed af.

Onze ervaring       
Op het gebied van het voeren van gerechtelijke procedures hebben wij veel ervaring. Met onze vakkundigheid kunnen we uw juridische positie snel in kaart brengen als het toch tot een procedure komt. Er volgt een advies nadat de commerciële, financiële en juridische belangen nauwkeurig tegen elkaar zijn afgewogen. Op basis daarvan kunt u bekijken of een schikking raadzaam is. Mocht een procedure noodzakelijk zijn, dan kunnen wij uw zaak uiteraard bekwaam behandelen.

Neem contact op voor meer informatie
Wilt u meer weten of heeft u nog vragen aan onze advocaat nabij Rijssen over een bepaald rechtsgebied? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op.

Wij bieden onze cliënten aantrekkelijke tarieven die verschillen per specialisme. Er worden van tevoren duidelijke afspraken gemaakt over de koststsstten, zodat daar geen misverstanden over ontstssttaststan

Stel uw vraag