Advocaat Hengelo

Zoekt u een advocaat in de buurt van Hengelo? Van der Hel Advocaten staat zowel particulieren als ondernemers ter zijde bij juridische problemen.

Advocaat Hengelo
Onze juristen ondersteunen u graag bij verschillende vormen van juridisch advies. Wat wij belangrijk vinden is persoonlijk contact met onze cliënten. Hiernaast staat de kwaliteit van de juridische dienstverlening altijd voorop. Wij staan bekend om onze effectiviteit en praktische oplossingen. Daarbij staat de kwaliteit van de juridische dienstverlening altijd voorop. Persoonlijke betrokkenheid is ook iets wat we erg belangrijk vinden bij de behandeling van een zaak.

Arbeidsrecht
Heeft u een conflict met uw werknemer? Of bent u zelf de werknemer en dreigt u ontslagen te worden? Bij problemen en conflicten op het werk is het verstandig op tijd een arbeidsrechtspecialist in te schakelen van Van der Hel Advocaten. Of u nu werkgever of werknemer bent: bij ons kunnen zowel particulieren als ondernemers terecht. Wij treden onder andere bij arbeidsgeschillen die kunnen ontstaan tussen werkgever en werknemer. U kunt daarbij denken aan de volgende zaken:

  • Verandering van arbeidsvoorwaarden
  • Concurrentiebeding
  • Relatiebeding
  • Ontslag
  • Reorganisatie

Naast bovengenoemde zaken kunt u bij onze advocaat in de regio Hengelo tevens terecht voor diverse andere werkgebieden. Uiteraard is het beter om conflicten te voorkomen door afspraken helder en nauwkeurig vast te leggen. Zo ontstaat er een gedragscode die is ondertekend door beide partijen en waaraan de partijen hun rechten kunnen ontlenen. Zonder procedures kan er bovendien ook al veel worden opgelost. U kunt hierbij denken aan contracten, onderhandelingen of communicatie.

Bestuursrecht
Bestuursrecht is de verzameling van regels die geldt tussen een burger of onderneming enerzijds en de overheid anderzijds. Conflicten met overheidsinstanties zijn vaak erg hardnekkig en ongelijkwaardig. De overheid is natuurlijk goed op de hoogte van haar eigen regels. U kunt uzelf op voorsprong brengen door op tijd onze specialisten in te schakelen. Onze juristen hebben jarenlange ervaring in het verdedigen van de belangen van burgers of bedrijven.

Wij staan bekend om onze effectiviteit en praktische oplossingen.
?Daarbij staat de kwaliteit van de juridische dienstverlening altijd voorop.

Stel uw vraag