Advocaat Almelo

Als advocaat in Almelo adviseren wij u in diverse rechtsgebieden. U kunt bij ons vertrouwen op jarenlange juridische ervaring. We begrijpen dat een conflict vaak een grote emotionele impact heeft en daarom besteden we veel aandacht aan persoonlijk contact met onze cliënten.

Advocaat Almelo
Op bepaalde momenten is het prettig als u met al uw juridische vragen en problemen bij iemand terecht kan die weet welke recht u heeft. Iemand die goed luistert en u helder advies kan geven. Van der Hel Advocaten is er voor zowel particulieren als ondernemers met juridische vragen en problemen.

Ondernemingsrecht
Wij bieden een brede dienstverlening op het gebied van ondernemingsrecht. Bij ons kunt u rekenen op snel, doortastend en praktisch advies. We staan voor u klaar op diverse gebieden zoals overnames, bedrijfsopvolging, het kiezen van een ondernemingsvorm en conflicten tussen aandeelhouders. We begrijpen het belang van goede relaties en het toch zakelijk afwikkelen van bepaalde aangelegenheden.

Strafrecht
Onze advocaat in Almelo heeft veel ervaring met strafzaken. Wij helpen u dan ook graag wanneer u problemen heeft met justitie. Op het moment dat

u als verdachte wordt geconfronteerd met politie en justitie, dan is het verstandig direct contact op te nemen met een jurist of advocaat. Wij vertellen u wat u als verdachte te wachten staat en geven advies met betrekking tot eventuele vervolgstappen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor deskundig strafrechtelijk advies.

Familierecht
Van der Hel Advocaten helpt u met alle kwesties die te maken hebben met echtscheiding, omgang met minderjarige kinderen, ondertoezichtstelling en alimentatie. Door deze zorgen aan ons over te laten kunt u zich richten op andere zaken. Het familierecht is erg breed. Vaak wordt er alleen aan een echtscheiding gedacht, maar het familierecht is veel breder. Wij ondersteunen u bij echtscheiding op zowel eenzijdig als gemeenschappelijk verzoek. Daarnaast staan we u bij de alimentatieprocedure bij, de boedelverdeling en andere familierecht gerelateerde gebieden.

Neem contact op met een advocaat in Almelo
Zoals u heeft kunnen lezen zijn wij gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Naast bovengenoemde soorten staan we u ook bij in andere specialisaties. Neem gerust eens contact met ons op als u op zoek bent naar een advocaat in Almelo.

Op bepaalde momenten is het prettig als u met al uw juridische vragen en problemen bij iemand terecht kan die weet welke recht u heeft

Stel uw vraag