Advocaten Almelo

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in Almelo? Dan bent u bij Van der Hel Advocaten aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten recht en richten ons op zowel ondernemers als particulieren. We staan dus niet alleen particulieren bij in verschillende zaken, maar ook grote ondernemingen.

Advocaten Almelo
Voor de volgende rechtsgebieden kunt u bij Van der Hel Advocaten terecht:

  • Ondernemingsrecht
  • Insolventierecht
  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • Familierecht
  • Milieurecht
  • Consumentenrecht
  • Strafrecht
  • Bopz

U bent bij onze advocaten in Almelo verzekerd van het juiste juridische advies over bovenstaande rechtsgebieden. Wij bieden onze cliënten aantrekkelijke tarieven die verschillen per specialisme. Er worden van tevoren duidelijke afspraken gemaakt over de kosten, zodat daar geen misverstanden over ontstaan.

Onze werkwijze
Door onze gedegen kennis van zaken en een grondige aanpak kunnencliënten met succes worden bijgestaan. We werken effectief en snel aan praktische oplossingen en de kwaliteit van de juridische dienstverlening staat daarbij altijd voorop. Wij proberen ons zo goed mogelijk te verplaatsen in uw behoeften en door onze achtergrond en ervaring gaat ons dit goed af.
Kenmerkend voor onze advocaten in Almelo

Onze advocaten in Almelo kenmerken zich door een cliëntgerichte aanpak. Eigenschappen zoals doortastendheid en resultaatgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien kijken we altijd nuchter en praktisch naar de behandeling van een zaak. Tenslotte kunt u van ons een persoonlijke betrokkenheid verwachten.

Meer weten over onze werkwijze?
Wat voor veel van onze cliënten interessant is, zijn de concurrerende uurtarieven die wij bieden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de beperkte omvang van het kantoor. Door de combinatie met bovengenoemde kenmerken, zijn al veel anderen u voor gegaan. Bovendien kunnen wij u gespecialiseerde dienstverlening garanderen op het hoogste niveau. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt altijd even contact met ons opnemen.

U bent bij onze advocaten in Almelo verzekerd van het juiste juridische advies over bovenstaande rechtsgebieden. Wij bieden onze cliënten aantrekkelijke tarieven die verschillen per specialisme.

Stel uw vraag